Fotografisanje Hotela

Fotografisanje hotela je jedna od usluga koje CIFRA MEDIA pruža svim svojim klijentima. Radimo sa vrlo skupom i profesionalnom opremom, sve svoje fotografije digitalno obrađujemo i po posebnim zahtevima i željama klijenta.

Ostale fotografske usluge koje pružamo su fotografisanje proizvoda, poslovnog prostora, delatnost, korporativna fotografija, event i portretne fotografije.

Fotografisanje hotela u 360 stepeni, izrada 360 Virtuelne Ture, izrada fotografija koje su spremne za postovanje na socialnim mrežama kao što su Facebook ili za 360 galeriju unutar Booking.com naloga je isto jedna od usluga koju pruža CIFRA MEDIA.

Zavisno od tipa fotografije, količine post procesa i digitalne obrade fotografije, broja potrebnih 360 panorama i veličine samog objekta ili prostora koji je potrebno da se odradi direktno utiče na cenu te uvek morate da popunite upitnik koji možete naći na sledećoj stranici UPITNIK.

Neka osnovna cena za manje Restorane ili Hotele se kreće od 300€ plus eventualni putni troškovi.

Kada je u pitanju fotografisanje Hotela, Restorana, Apartmana, Villa ili poslovnog prostora u pitanju, uvek svojim klijentima sugerišemo paket od 30-50 visoko detaljnih obrađenih fotografija. Cena jedne takve fotografije je od 5- 6€ po komadu, odnosno minimalni paket je 30 fotografija – 150€.

U slučaju da klijent nema potrebu za ovim vidom fotografije imamo i manji cenovni paket, tu ne nudimo ovaj tip fotografije za koje nam je potrebno veliki broj fotografija kombinovanih sa dodatnom rasvetom i dobar deo post procesinga u nekom od editora za fotografije.

U nižem cenovnom rangu dobijate fotografije koje vidite odma na licu mesta, znači pogledamo fotografije na laptopu, korigujemo eventualne kadrove i fotografije dobijate direktno iz DSLR aparata. Bez dodatne obrade ali u punoj rezoluciji. Tada je cena 50€/h plus eventualni putni troškovi.