Zašto Virtuelna Tura?

Ako se bavite hotelijerstvom, ugostiteljstvom, imate svečanu salu, sajamske izložbe, izložbeni showroom prostor ili salon, imate apartmane sa bazenom, saune, planinska ski odmarališta ili imate restoran onda je ovo jedinstveni način da prikažete svoju uslugu potencijalnom korisniku Vaših usluga ili budućem kupcu. Od nedavno je Google Business ovu platformu podigao na mnogo viši nivo i pobrinuo se da ovaj tip objekata dobije još veći broj prikaza unutar Google Search pretrage. Izradom 360 Virtuelne Ture sigurno dobijate veći broj klijenata.

Ako ste mala prodavnica ili nemate mnogo toga za „reći“ i „napisati“ za svoju uslugu ili poslovni prostor a sa druge strane definitivno „imate“ šta da pokažete i ponudite. Izrada 360 Virtuelne Ture je ono čime ćete najbolje prikazati svoju delatnost budućim klijentima. Prednost samostalne 360 Virtuelne Ture je što je ona interaktivna, mobile frendly i optimizovana za uređaje slabijih performansi. Znači ovakva 360 Virtuelna prezentacija prepozna tip uređaja i ponudi mu najoptimalnije grafičko okruženje za što bolji prikaz.

Alternativni prikaz i upotreba Virtuelne Ture?

Postoji još jedan vid 360 Virtuelne ture a to je 360 Google Business View tip integracije. Mi preporučujemo izradu oba vida Virtuelnih prezentacija jer oba sistema imaju svoje prednosti. Jedna se više prikazuje unutar Google Search pretrage dok druga ima znatno više interaktivnih mogućnosti i integracija drugih sistema.

Najbolje je rešenje je izrada oba tipa 360 Virtuelne prezentacije Vašeg poslovnog identiteta jer tako klijentu pokazujete koliko ste ozbiljan i konkurentan „igrač“.

Da rezimiramo, Virtuelna tura može biti izrađena u obliku interativnog web sajta, u obliku integracije unutar Google Maps – Google Street View unutar Google Business naloga za Vaše preduzeće – poslovne Virutelne Ture za firme. Ova integracija je definitivno jedna od najboljih free marketing lata koji rade za Vas ako imate Google Business nalog za svoju firmu ili uslugu.

Agenicja CIFRA MEDIA je razvila i način da 360 Panorame konvertuje u obliku kratkog videa od 15-20sec ali isto tako imamo i virtuelne ture koje mogu biti u formi Youtube videa gde korisnik nema mogućnost interakcije i kontrolu nad pozicijom kadra.

Kako mogu da se koriste 360 Virtuelne Ture?

Virtuelne ture možete da koriste sada na skoro svim velikim servisima i socialnim mrežama. Potpune integracije imate na sledećim servisima:

  • Google Maps
  • Google Street View
  • Google Business – Moje preduzeće na Google
  • Booking.com
  • Facebook business page
  • Instagram
  • Neki od velikih 360 free hosting servera kao što je Klapty.com
  • Konvertovanje 360 Panorame u obliku 15sec promotivnog videa
  • Konvertovanje u formi dugog YouTube vide ili 360 Videa

Izrada 360 Virtulne Ture - Cenovnik

Cenovnik izrade Virtuelne ture direktno zavisi od veličine objekta, gustine tačaka rotacije kao i kvaliteta fotografija odnosno tehnike kojom fotografišemo jednu poziciju. Mi isključivo koristimo profesionalnu opremu sa najskupljim objektivima koji su strikto namenjeni za fotografisanje Virtuelnih Tura.

Sve Virtuelne ture koje možete videti na ovj stranici su urađene u real HDR, Tone mapped high-dynamic-range (HDR), koja iziskuje minimalno tri ekspozicije koje su posle stapaju u jednu fotografiju, a svaka jedna tačka rotacije iziskuje minimum takvih 6 kombinovanih fotografija …

Na tržištu postoje automatizovane 360 kamere, gde se bukvalno jednim klikom dobije gotovu 360 panoramnu fotografiju koja je odma spremna za Virtuelnu Turu – ali na žalost kvalitet takve automatizovane fotografije i HDR fotografija koje mi pružamo NE MOGU DA SE POREDE.

Zbog ovog razloga je cena naših usluga direktno uslovljena sa brojem radnih sati a ne brojem virtulnih tački unutar jedne Virtuelne Ture. Neke okvirne cene za manje objekte su od 150€ do 300€ po Virtuelnoj Turi, ako izrađujemo i dodatni Google Business nalog sa Google Virtuelnom Turom, cena se kreće od 600€ za obe varijante

Sve CENOVNE PAKETE Možete pogledati na sledećem LINKU.

Naše Virtuelne Ture su u potpunosti gotova website rešenja, mobilno responzivna, uredno se prikazuju na svim smart mobile uređajima kao i na desktop računarima. Postoje razna dodatna integraciona rešenja, dodavanje Google Mapa, Youtube videa, kontakt forme ili pozivanje celokupnog website unutar pop-up prozora unutar Virtuelne Ture…

Za klijente kojima je potreban Premium design rešenje u mogućnosti smo da pružimo potpuno interaktivnu Virtuelnu Turu, ovde osim naprednog dizajna, možemo da integrišemo i 360 Video sekvence Vašeg poslovnog prostora, 360 Dron panorame i video u 4K rezoluciji, digitalni marketing, FaceBook pixel i Business nalog, profesionalno fotografisanje, retuširanje fotografija tipa – Real Estate photographyFotografije Nekretnina.