Profesionalno fotografisanje

Profesionalno fotografisanje je jedna od usluga koje CIFRA MEDIA pruža svim svojim klijentima. Radimo sa vrlo skupom i profesionalnom opremom, sve svoje fotografije digitalno obrađujemo po posebnim zahtevima i željama klijenta. Fotografske usluge koje pružamo su fotografisanje enterijera apartmana, fotografisanje restorana, fotografisanje hotela, poslovnog prostora, korporativna fotografija, event, portretne fotografije i fotografisanje 360 virtuelne ture .

Fotografske Usluge - Fotografisanje nekretnina

Fotografisanje Proizvoda

Fotografisanje proizvoda radimo na beloj, zelenoj ili crnoj pozadini. Postoji mogućnost da fotografije proizvoda isporučimo na transparentnoj pozadini spremnoj za dalje editovanje i manipulaciju. Proizvodi se fotografišu tako da je ceo proizvod u fokusu, postoji mogućnost da radimo i dodatnu korekciju samog proizvoda u Photoshop programu – post procesing. Cena se definiše na osnovnu referentne fotografije klijenta kao primera željene obrade i finalnog izgleda.

Fotografisanje enterijera i exterijere poslovnog prostora

Pošto je naša primarna delatnost bila samo web dizajn u jednom trenutku smo naišli na problem dobrih i kvalitetnih fotografija koje su nam bile potrebne za dizajniranje web sajta klijenta. Tada smo počeli da pružamo i fotografske usluge fotografisanje poslovnog prostora i time zaokružili skoro sve potrebne modernog klijenta.

Fotografske Usluge - Fotografisanje Poslovnog Prostora

Cenovnik fotografskih usluga

Kako svoj talenat i vreme cenimo, trudimo se da uvek pružimo svoj maksimum klijentu, naša početna cena je MINIMALNO 50€. Fotografije koje su navedene kao primer na ovoj stranicu su SVE DODATNO RETUŠIRANE. Ako je potrebno da se fotografije dodatno retuširaju, color remasteruju, doteraju, fotošopiraju očekujte da će to samo povećati cenu našeg angažmana.

Verujte da fotografije ovog kvaliteta nije moguće jednostavno „dobiti“ direktno iz aparata, za sve ove fotografije je potrošeno minimum 15-30 minuta dodatne obrade po svakoj fotografiji. A to dodatno angažovano vreme definitivno utiče na visinu krajnje cene našeg angažmana.

Fotografske usluge su dosta širok pojam, osim usluga fotografisanja bavimo se i digitalnom obrada fotografija. Kako naših fotografija tako i fotografija koje nam dostave klijenti. Da bi smo bilo u mogućnosti da poboljšamo fotografija mora biti u što većoj rezoluciji, po mogućnosti maksimalna rezolucija koju aparat može da reproduktuje i u RAW formatu. Obrađujemo i JPG fotografije visoke rezolucije.

Za svoje klijente formirali smo celokupnu biznis paletu fotografske usluge, od fotografisanje poslovnog prostora, proizvoda, radnog okruženja, usluge, korporativna fotografija zaposlenih kao i portretne fotografije raznih varijacija od business do umetničkog izgleda.

Osim ovih foto usluga pružamo i usluge video snimanja svih gore pomenutih aspekata u obliku kratki promotivni video do neke duže dokumentarne video produkcije koja odgovara potrebama i zahtevima klijenta. Koristimo više tipova profesionalnih dslr kamera. Snimanje u 4k sa automatizovanim gimbalima kao i snimanje DJI Phanotm 4 Pro+ dronom iz vazduha.

Zaista smo se potrudili da svoju opremu maksimalno prilagodimo uslugama koje su potrebne jednoj modernoj kompaniji u današnje vreme. A sve to u cilju što bolje prezentacije našeg klijenta na internetu.

Fotografisanje Villa, Hotela, Apartmana, Spa - Wellness - Ski centra

Početna cena od 50€, fotografisanje sa retuširanjem fotografija 150€

Fotografisanje Poslovnog Prostora

Početna cena od 100€ / minimum 10 retuširanih fotografija

Korporativna Fotografija - Biznis portretne fotografije

Početna cena od 100€ / do 10 osoba

Fotografisanje Proizvoda

Početna cena od 1€ / od 100 proizvoda bez retuširanja

Fotografisanje koncerta - Koncertna fotografija

Početna cena od 100€ /dan

Fotografisanje svečanosti, priredbi, proslava

Početna cena od 50€ /dan

Fotografisanje 18-tog rodjendana, punoletstva, mature, maturske večeri

Početna cena od 50€, sa snimanjem dodatnog kraćeg videa 100€

Fotografisanje portreta - portretna fotografija

Početna cena od 50€ / osobi