Fotografisanje enterijera

Fotografisanje restorana je jedna od usluga koje CIFRA MEDIA pruža svim svojim klijentima. Radimo sa vrlo skupom i profesionalnom opremom, sve svoje fotografije digitalno obrađujemo i po posebnim zahtevima i željama klijenta.

Ostale fotografske usluge koje pružamo su fotografisanje proizvoda, poslovnog prostora, delatnost, korporativna fotografija, event i portretne fotografije.

Kada je u pitanju fotografisanje Restorana, Apartmana, Hotela, Villa ili poslovnog prostora u pitanju, uvek svojim klijentima sugerišemo paket od 30-50 visoko detaljnih obrađenih fotografija. Cena jedne takve fotografije je od 5- 6€ po komadu, odnosno minimalni paket je 30 fotografija – 150€.

U slučaju da klijent nema potrebu za ovim vidom fotografije imamo i manji cenovni paket, tu ne nudimo ovaj tip fotografije za koje nam je potrebno veliki broj fotografija kombinovanih sa dodatnom rasvetom i dobar deo post procesinga u nekom od editora za fotografije.

U nižem cenovnom rangu dobijate fotografije koje vidite odma na licu mesta, znači pogledamo fotografije na laptopu, korigujemo eventualne kadrove i fotografije dobijate direktno iz DSLR aparata. Bez dodatne obrade ali u punoj rezoluciji. Tada je cena 50€/h plus eventualni putni troškovi.