Video Produkcija

CIFRA MEDIA pruža uslugu snimanje promotivnog videa, editovanje videa – Video Produkcija snimanje za firme, proslave, svadbe i razna rođendanska dešavanja svim privrednim i fizičkim licima. Izrađujemo kratke dinamične moderne video sekvence, koje u najboljem svetlu opisiju Vašu delatnost, proizvod, proizvodnju, poslovni prostor, brend, uslugu ili lokalitet…

Snimanje Videa

Opremu koji nosimo na teren za našu Video Produkcija je profesionalna video oprema, koristimo isključivo Canon Cinema C100 MKII video kamere kao i  full frame kamere Canon 5D3 6D2 i premium L objektive. Za dinamične kadrove koristimo automatizovani gimbal Zhiyun Crane 2 i stabilizator pokreta. Dok za snimke iz vazduha koristimo DJI Phantom 4 Pro+ dron.

Izrada Promo Videa

Zavisno od lokacije i Vaše potrebe preporučujemo Vam najadekvatniji tip Promotivnog Videa koji najviše odgovara Vašim potrebama. Tehnika snimanja se isto tako prilagođava Vašoj potrebi i želji. Ne koristimo uvek iste tehnike za svaki video, negde više odgovara da kadrovi budu statični ili dinamički i zavisno od potrebe koristimo odgovarajuće kamere.

Osim videografskih pružamo i fotografske usluge. U slučaju da su Vam potrebne fotografije Vaših lokaliteta, usluga ili proizvoda i tu Vam možemo pomoći. Pogledajte naš portfolio ali i Promotivne Video spotove na našem YouTube kanalu, pogledajte  na koji način kombinujemo statične fotografije, time laps, video galerije, statične i dinamične kadrove u okviru izrade Promotivnog VideaPromo Video.

– Slide show video 20€ –  https://youtu.be/oBaT19otkwE
Pravljenje videa od slika, Video sa slikom i muzikom40€  https://youtu.be/8tSntuAlqCs
– Montaža promo videa – vaši snimci od 50 -100€https://youtu.be/U4CJqv4gMbo
– Promo video 1 dan snimanja na lokalitetu sa izradom video klipa do 3min od 150€https://youtu.be/O1hMP6ewR3Q
– Promo video  2 dana sniamanja na različitim lokacija od 250€https://youtu.be/7UsJVBSakkk
– Promo dron video od 300€ https://youtu.be/gJvQD8U-CmU
– Promo dron video, timelaps, hyperlaps, 360 aerial  od 400€  https://youtu.be/hEVIdS_h-zs

Snimanje i izrada Promotivnog Videa CIFRA MEDIA