Fotografske Usluge

Fotografske usluge su jedan od usluga koje je CIFRA MEDIA pruža svim svojim klijentima. Radimo sa vrlo skupom i profesionalnom opremom, sve svoje fotografije digitalno obrađujemo i po posebnim zahtevima i željama klijenta. Fotografske usluge koje pružamo su fotografisanje proizvoda, poslovnog prostora, delatnost, korporativna fotografija, event i portretne fotografije.

Fotografske Usluge - Fotografisanje nekretnina

Fotografisanje Proizvoda

Fotografske Usluge fotografisanja proizvoda radimo na beloj, sivoj ili crnoj pozadini. Postoji mogućnost da fotografije proizvoda isporučimo na transparentnoj pozadini spremnoj za dalje editovanje i manipulaciju. Proizvodi se fotografišu tako da je ceo proizvod u fokusu, postoji mogućnost da radimo i dodatnu korekciju samog proizvoda u Photoshop programu – post procesing.

Fotografske Usluge - Fotografisanje Proizvoda

Fotografisanje poslovnog prostora

Pošto je naša primarna delatnost bila samo web dizajn u jednom trenutku smo naišli na problem dobrih i kvalitetnih fotografija koje su nam bile potrebne za dizajniranje web sajta klijenta. Tada smo počeli da pružamo i fotografske usluge fotografisanje poslovnog prostora i time zaokružili skoro sve potrebne modernog klijenta.

Fotografske Usluge - Fotografisanje Poslovnog Prostora

Fotografske usluge su dosta širok pojam, osim usluga fotografisanja bavimo se i digitalnom obradom. Kako naših fotografija tako i fotografija koje nam dostave klijenti. Da bi smo bilo u mogućnosti da poboljšamo fotografija mora biti u što većoj rezoluciji, po mogućnosti maksimalna rezolucija koju aparat može da reproduktuje i u RAW formatu. Obrađujemo i JPG fotografije visoke rezolucije.

Za svoje klijente formirali smo celokupnu biznis paletu fotografske usluge, od fotografisanje poslovnog prostora, proizvoda, radnog okruženja, usluge, korporativna fotografija zaposlenih kao i portretne fotografije raznih varijacija od business do umetničkog izgleda.

Osim ovih foto usluga pružamo i usluge video snimanja svih gore pomenutih aspekata u obliku kratki promotivni video do neke duže dokumentarne video produkcije koja odgovara potrebama i zahtevima klijenta. Koristimo više tipova profesionalnih dslr kamera. Snimanje u 4k sa automatizovanim gimbalima kao i snimanje DJI Phanotm 4 Pro+ dronom iz vazduha.

Zaista smo se potrudili da svoju opremu maksimalno prilagodimo uslugama koje su potrebne jednoj modernoj kompaniji u današnje vreme. A sve to u cilju što bolje prezentacije našeg klijenta na internetu.

Fotografske Usluge - Fotografisanje Nekretnina

Fotografske Usluge - Fotografisanje Proizvoda

Fotografske Usluge - Korporativna Fotografija

Fotografske Usluge - Fotografisanje Poslovnog Prostora

Fotografske Usluge - Fotografisanje Automobila