Promotivni Video

CIFRA MEDIA pruža uslugu Snimanje promotivnog videa i izrade kratkih promotivnih videaPromo Video, svim privrednim i fizičkim licima. Izrađujemo kratke dinamične moderne video sekvence, koje u najboljem svetlu opisiju Vašu delatnost, proizvod, proizvodnju, poslovni prostor, brend, uslugu ili lokalitet…

Snimanje Videa

Opremu koji nosimo na teren je profesionalna, koristimo full frame dslr kamere marke Canon i premium L objektive. Za dinamične kadrove koristimo automatizovanu DJI Osmo+ kameru koja poseduje svoj gimbal i stabilizator pokreta. A za snimke iz vazduha koristimo DJI Phantom 4 Pro+ dron.

Izrada Promo Videa

Zavisno od lokacije i Vaše potrebe preporučujemo Vam najadekvatniji tip Promotivnog Videa koji najviše odgovara Vašim potrebama. Tehnika snimanja se isto tako prilagođava Vašoj potrebi i želji. Ne koristimo uvek iste tehnike za svaki video, negde više odgovara da kadrovi budu statični ili dinamički i zavisno od potrebe koristimo odgovarajuće kamere.

Osim videografskih pružamo i fotografske usluge. u slučaju da su Vam potrebne fotografije Vaših lokaliteta, usluga ili proizvoda i tu Vam možemo pomoći. Pogledajte naš portfolio ali i Promotivne Video sekvence i pogledajte  na koji način kombinujemo statične fotografije, time laps, video galerije, statične i dinamične kadrove u okviru izrade Promotivnog VideaPromo Video.

– Slide show video 20€ –  https://youtu.be/oBaT19otkwE
– Interaktivni slide show video – 40€  https://youtu.be/WNpNyvkUduA
– Montaža promo videa – vaši snimci od 50 -100€https://youtu.be/U4CJqv4gMbo
– Promo video 1 dan snimanja na lokalitetu sa izradom video klipa do 3min 150€https://youtu.be/maaHW-C28qg
– Promo video  2 dana sniamanja na različitim lokacija 250€https://youtu.be/7UsJVBSakkk
– Promo dron video od 300€ https://youtu.be/Ri9We7N9syQ
– Promo dron video, timelaps, hyperlaps, 360 aerial  od 400€  https://youtu.be/QFQZocvaPEY

Snimanje i izrada Promotivnog Videa CIFRA MEDIA