Google Business View

Google Business View je nova platforma sa kojom Vaše 360 Virtuelne ture integrišemo unutar Google Street View. Sad se pitate zar to nije isto?! Google Street View su spoljne virtuelne ture samo ulica i naselja dok je Google Business View platforma preko koje unosimo fotografije Virtuelnih tura VAŠEG OBJEKTA.

360-google-business-view

Google Street View

Na žalost niko od Nas ne zna tačan period godine kada Google prolazi sa svojim specijalnim vozilom i fotografiše Street View virtuelne ture. I nekako baš odabere najgori period kada Vaš objekta ne izgleda najlepše u određenom periodu. Kako to promeniti?! Pozovite nas da Vam pomognemo oko ovog problema.

google business view card

Bolja vidljivost na Google Search pretrazi

Mi Vam tu možemo biti od VELIKE POMOĆI. Mi smo specijalizovana digitalna agencija koja je sertifikovana od strane Googla za ovaj tip izmena i integracija Vašeg poslovnog objekta – prostora na Google Street View, Google Search i Google Maps platformama.

google-trusted-photographer-cifra-media

Jednostavnim rečima Google Business View je alat uz pomoć kojeg menjamo i ubacujemo Vaše 360 Virtuelne Ture koje mi napravimo u visokoj HDR rezoluciji, kada to Vama najviše odgovara i kada je najreprezentativniji izgled Vašeg lokala .

Ovde odma moramo da napravimo jednu malu razliku između integracije 360 sferičnih panorama unutar Google platforme i izrade Vašeg ličnog web sajta u formi 360 Virtuelne Ture. U principu to Vas na prvi pogled izgledom može i zavarati. Fotografije koje integrišemo unutar Google Business View su trajne i za njih nije potrebno održavanje i zakup hostinga.

Dok za izradu 360 Virtuelne Ture moramo da imamo zakupljen web hosting gde u okviru tog paketa generišemo web adresu 360.imevašegsajta.rs na kojoj izrađujemo interaktivnu virtuelnu prezentaciju u mnogo boljoj rezoluciji sa dosta više naprednijih funkcija kao što je muzička podloga. youtube video, social medija redirekcije, foto galerije, restoranski meni.

Google Business View Integrisane 360 Virtuelne Ture