Web dizajn je vrsta dizajna, u mnogim segmentima srodna grafičkom dizajnu – također kombinuje tipografiju, ilustraciju, fotografiju, multimediju, pa, kao i u grafičkom dizajnu poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namenjenoj publici. Ali, bitna stvar koja web dizajn distancira od grafičkog dizajna jeste u izvedbenom delu: osim što je potrebno poznavati tehničku prirodu Interneta, ovaj tip dizajna je specifičan zbog svoje dinamičke strukture: web stranice su „žive“, granaju se i neprestano obnavljaju.

Često se kod nas podrazumeva pod web dizajn -om i web programiranje, odnosno podrazumeva se i HTML kodiranje. Pošto je ovo česta pojava mi smo kao programerska kuća odlučili da u svoje usluge ove dve potpuno različite usluge objedinimo u jednu „podrazumevanu“ od većine novih korisnika internete u Srbiji a i na Balkanu.

Znači pod web dizajn -om u našoj kući dobijate grafičko rešenje (template) i HTML kod, znači ne naplaćujemo odvojeno ove dve delatnosti.

Želimo da naglasimo da od klijenata očekujemo dosta pripremljenog teksta, posebno ako je sama tematika prezentacije (sajta) specifična i zahteva odredjeni stepen znanja, odnosno poznavanje usluge ili same delatnosti. U suprotnom smo u obavezi da pisanje tekstova prepustimo stručnijim licima iz odredjene branše.

Naš tim sačinjavaju web dizajner, dva web programera, SEO stručnjak za optimizaciju, profesionalni fotograf i dosta spoljnih saradnika koje angažujemo kad radimo višejezične prezentacije.

Šta nas razlikuje od ostalih? Prvenstveno se trudimo da izradimo dobar i jednostavan web sajt. Sve naše web stranice baziramo na CMS platformi koje su jednostaven za koršćenje čak i korisnicima koji nemaju iskustva sa web programiranjem. Svaki korisnik posle par minuta provedenih u administrativnom delu brzo savladava osnovne operacije. Kao što su postvljanje novih tekstova, izmena fotografija, ažuriranje postojećih tekstova ili neka slična radnja.

Svojim klijentima nudimo izradu web sajta po početnoj ceni od 100€. Ako imate svoj hosting i već zakupljen domen mi smo u mogućnosti da Vam izradimo u roku od dva radna dana Vaš web sajt.

Sve naše prezentacije su mobile ready – odnosno imaju mogućnost da se prilagode širini ekrana medija preko kojeg pristupate web sajtu. Tako da na jednom mestu ažurirate svoj web sajt za sve platforme Desktop, Tablet i Mobile web sajt.