Izrada Web Sajtova

Izrada web sajtova za samo 50€. Nije u pitanju nikakav marketinški trik! Izrada web sajtova po ceni od 50€ odnosno 6000din je stvarnost za našu agenciju. Ako nemate potrebu za većim i obimnijim web dizajn -om, tek započinjete svoje poslovanje. Onda je Izrada sajta za 50€ pravo rešenje za Vas. WordPress CMS platforma je idealno  rešenje kada je ovakav tip web dizajna u pitanju. Vrlo lak za održavanje i za samostalni unos novih web stranica.

Izrada Web Sajtova

Izrada Web Sajta za samo 50€

Ako imate registrovan domen sa konfigurisanim hostingom, logotip Vaše firme u digitalnoj formi (transparent png), tekst o Vašoj firmi i delatnosti ili usluzi koju pružate, do 20 fotografija u visokoj rezoluciji (minimum 2200px mora biti širina fotografije),  poslovnog prostora, usluge ili proizvoda, kontaktirajte nas i zatražiti Izrada web sajt za 50€.

Izrada Web Sajtova

Šta dobijam za 6000RSD?

Izrada web sajtova za 50€ je paket u kome dobijate, web sajt izrađen na WordPress CMS platformi, sa responzivnim dizajnom koji prilagođen i optmizovan za smart mobilne telefone. Web Sajt se satoji iz maksimalnih 5 sekcija na jednoj stranici: Uvodna animacija, O nama, Galerija fotogafija, Cenovnik i Kontakt sekcijom.

Izrada Web Sajtova

Izrada web sajtova

Pogledajte primere web sajtova koje smo uradili u okviru ovog paketa.
https://www.euroluxlines.com
http://www.simulta.rs

Naravno ovo su u potpunosti responzivni mobile ready web sajtovi, poseduju korisničku i administrativnu zonu, prostim rečima Vi kao prosečni korisnik imate mogućnost samostalnog menjanja tekstova, kontakt informacija ili fotografija na Vašem web sajtu.

U slučaju da nemate registrovan domen i hosting, da želite integraciju Vaše Facebook stranice (Like Page), da želite malo komplikovaniji upitnik, rezervaciju ili formu za naručivanje u tom slučaju već prelazite na neki drugi paket koji se posebno cenovno određuje.

Izrada Web Sajtova - Izrada Web Sajta za 50€ - CIFRA MEDIA