S5 Blue Group - шаблон joomla Продвижение
O nama
CIFRA MEDIA - web dizajn

CIFRA MEDIA je agencija specijalizovana za računarsko programiranje i IT usluge, projektovanje, implementaciju i održavanje kompletne IT infrastrukture malih i srednjih preduzeća. Osnovni cilj nam je da pružimo kvalitetnu i pouzdanu podršku kako preduzećima kojima informacione tehnologije nisu primarna delatnost, tako i preduzećima koja se bave primenom informacionih tehnologija.

Članovi CIFRA MEDIA tima su IT profesionalci sa više od 10 godina iskustva u različitim IT tehnologijama (web dizajn, grafički dizajn, programiranje, networking, održavanje servera i PC računara, servis i popravka PC komponenti).


Pod poslovnim imenom "CIFRA MEDIA" poslujemo uspešno od 2014. godine, inače web dizajnom i programiranjem se bavimo više od 10 godina. Nalazimo se u Bačkom Petrovcu, udaljeni smo samo 20km od Novog Sada, mada svoje usluge pružamo klijentima širom Srbije a od skora poslujemo za tri inostrana partnera tako da naše usluge pružamo u Slovačkoj, Austriji i za poslovnog partnera RBBR Marketing koji se nalazi u Americi, naši kontakt podaci. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata i listom referenci. Našu osnovnu delatnost predstavlja nabavka i konfigurisanje računara i računarske i mrežne opreme, računarske mreže, profesionalni hosting sa podrškom, izrada web prezentacija, održavanje računarskih mreža i informacionih sistema.


CIFRA MEDIA se bavi pružanjem sledećih usluga:

  • Implementacija Open Source tehnologija za mala i srednja preduzeća
  • Web dizajn, grafički dizajn, knjiga standarda, brending
  • Instalacija i održavanje servera
  • Email serveri, Firewall, VPN, Proxy...
  • Web hosting uz profesionalnu podršku
  • Infrastruktura, mrežni servisi i podrška za lokalne mreže
  • Tehnička i korisnička podrška
  • Nabavka i konfigurisanje računarske i mrežne opreme

Guests Online

We have 9 guests and no members online

Preko 521

Zadovoljnih Klijenata

11 Godina

Dizajnersko Programerskog Iskustva

Uvek 24/7

Dostupna Tehnička Podrška